i dag har det vært den store dagen for netthandel. har kjøpt litt fint til rommet og til meg selv. regner med at begge pakkene kommer i posten ganske snart, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan tingene er i virkeligheten. og jeg er også super spent på om kjolen passer ! det stod at den var stor i størrelsen, men jeg kjøpte min vanlige størrelse, så får jeg heller sy den inn hvis den blir for stor.


 
i morgen er det fredag allerede, og snart helg. neste uke skal kjæresten og jeg på hyttetur til gålå. fire fine dager helt for oss selv blir kjempe deilig. det er ikke lenge til jul heller, og ønskelisten min har begynt å fylles opp. i følge kjæresten så må den være ferdig til neste uke ! så her er et lite utkast av ønskelisten min. her kjære ;*

 

jeg syns alle burde lage slike ønskelister som jeg lager. da hadde det vært så mye enklere å finne gave til folk. dessverre tror jeg ikke at mormor kommer til å gi meg en slik liste, men jeg tvinger kjæresten til det i år ! det er alltid så vanskelig å kjøpe gave til han, og med en slik liste er det mye enklere !