Hvor høy er du? 174 cm

Hvor gammel er du? 19 år

Hva studerer du? Akkurat nå studerer jeg ikke.

Hva er dine største interesser? Jeg er utrolig glad i å spille håndball, fikse rundt på rommet og så er jeg ganske glad i å handle og drive med klær, sko, osv. Ta bilder er jeg også veldig glad i.

 

Hvor jobber du? Mostue, Stein Raaness AS og Barnehageressursen.

Handler du mye på jobben? 🙂 Jeg handler vel litt, har bare jobbet der siden helt i slutten av august, så jeg har jo ikke handlet så veldig mye. To bukser, en jakke, en skjorte, et skjerf og et armbånd. 

 Gjett hva jeg kjøpte meg på lørdag! Du finner hint både nedover på bloggen og her i svarene!
 

Hvor mange penger bruker du i måneden, sånn ca.? Det er veldig forskjellig ! jeg prøver å holde meg til rundt 4000,- men når jeg handler litt dyrere ting eller er ofte ute på ting så går jeg nok over. 

 

Hvordan er forholdet mellom deg og søsteren din? 🙂 Vi krangler og sloss ganske mye, men vi er jo veldig glad i hverandre ! Jeg er i hvert fall kjempe glad i henne. Og jeg gleder meg til vi (hun) blir litt eldre, så vi slipper fjortiskrangelene. Haha.

Er du glad i søsteren din? Haha, ja, jeg er veldig glad i deg.

Heter søstera di Julie? Ja, det gjør hun.

Er hun plagsom? JA ! Hun er ganske ille nå siden hun er fjortis, gleder meg til hun blir litt eldre.

Er du glad i familien din? Jeg elsker familien min, og kunne ikke sett for meg et liv uten de.

 


Bettie, Julie og meg på Gålå høsten 2010.

Har du kjæreste? Ja, jeg har en kjæreste som heter Henrik.

Hvor lenge har du vært sammen med Henrik? Jeg har vært sammen med Henrik siden 14. Februar 2011, altså snart 9 mnd.

Er han veldig romantisk? Han er akkurat passe. Jeg får roser, overraskelser og han lager mat til meg. Dessuten ble vi sammen på valentine?s day og det var det han som fikset, så det sier vel litt. Han er supersøt !

Har du lyst til å gifte deg med han? Det har jeg ikke tenkt noe på.

 


Første kyssebilde, cirka 1 mnd før vi ble sammen.

 


 

Gleder du deg til lørdagen som kommer? 😀 Jeg gleder meg kjempe mye !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hva gleder du deg mest til akkurat nå? Jeg vet faktisk ikke. Være med bestevenninnen min kanskje. 

 

Hva er planene dine fremover? Hva vil du evt. studere? 🙂 Jeg er kjempe usikker på fremtiden min, det og det at jeg var veldig skolelei er grunnen til friåret mitt. Nå gleder jeg meg veldig til å starte på skole og utdannelse, jeg vet bare ikke helt hva jeg vil gå. Kanskje noe innen interiør eller mote.

Hva er planene dine fremover? Skal du bare jobbe et år eller skal du ut på noe reise? I år kommer jeg til å jobbe så mye som mulig, det blir vel kanskje noen ferieturer, men jeg skal prøve så godt jeg kan å spare pengene jeg tjener.

 

Har du noe ideer om hva du vil bli? Jeg tror jeg trenger noe kreativt. Helst innen mote eller interiør kanskje. Den store drømmen hadde selvfølgelig vært min egen butikk, men den er lagt på en hylle høyt, høyt oppe.

Hva er ditt drømmeyrket? Noe innen interiør eller mote.

 

Når vil du flytte ut? Hvis jeg skal studere i Oslo fra høsten av, så kunne jeg tenke meg å flytte dit da. 

 

Hvor ser du deg selv om 10 år? Jeg håper jeg er ferdig med å utdanne meg, og at livet mitt begynner å falle på plass.

 


 

Hvilke løpesko har du kjøpt? Mizuno Wave Precision 12

 


De med blomster ! tenkte jeg kunne vise dere mamma sin løsning på problemet vi har når det kommer til treningssko ! haha. 

 

Har du dyr? Jeg har en hund, Bettie. Verdens søteste cocker spaniel.

 

Hvor lenge har du blogga? Det er vel over 3 år nå.

Hvilket kamera bruker du til å ta bildene dine her? Canon 450D

Hvilke blogger leser du? Det er utrolig mange. Alle jeg er venn med på blogg.no, + veldig mange som jeg følger på bloglovin.

Hva er det beste med å blogge? Ta bilder, og koselige tilbakemeldinger.

 

Hva er det flaueste du har gjort?/ Min største flause Det er vel ikke noe jeg har gjort frivillig. Men i sommer så skulle bestevenninnen min, Ingrid og jeg kjøpe mat og dro derfor på den søndagsåpne kiwi i Lillestrøm. Været var herlig, og det var varmt og deilig. Det var veldig mange folk der, både i butikken og som satt i bilene sine. Når vi går ut av butikken så kommer det et skikkelig vindkast som blåser opp kjolen min helt ! I sjokk dro jeg kjolen ned så raskt jeg bare klarte, og da merket jeg plutselig at jeg hadde dratt opp knuten på bikinitrusen min samtidig. Så halve trusen hang ned, mens jeg holdt godt i den siden som fortsatt var knytet og løp til bilen. 

 

Hva inspirerer deg? Alle bloggene jeg leser hver dag ! Det er så utrolig mange som er flinke til å kle seg, og som har så mye fint. 

Hvem inspirerer deg? Venninnen min Vilde inspirer meg veldig når det kommer til klær og antrekk. 

Har du stilikon? Hvorfor/hvorfor ikke? Ingen bestemte. Men Lauren Conrad vet virkelig hvordan hun skal kle seg !

 


Vilde og meg i bursdagen til Amund.

Hvor mye koster den mulberry mappen til iphone? Det er jeg litt usikker på, cirka 600/700 kr tror jeg.

 

Hvor mange par sko har du? Jeg har ikke totaloversikt, har jo en del joggesko, sandaler, støvletter, osv. Men jeg har cirka 26 par høye sko og 11 par ballerinasko, så det blir vel over 50 ihverfall.

 

Hvis du måtte valgt en middag resten av livet, hva skulle det vært? Taco kanskje ! Det er så mye forskjellig man kan velge å ha på.

 

Hvilket hotell bodde du på i London? vil du anbefale det? Sist jeg var i London bodde vi ikke på hotell, men i leilighet. Første gangen bodde vi på et hotell som heter Grange Fitzrovia, og der var det veldig koselig.

 Det jeg har av bilder fra Grange Fitzrovia, London 2010.

Handler du på nett, isåfall hvor? Ikke mye, og da er det noe så kjedelig som ebay, nelly og h&m.

 

Favorittantrekket ditt? Aner ikke ! Men jeg er veldig glad i kombinasjonen  tights, en fin bluse og ballerinasko.

 

Hvilken BY i norge synes du er den fineste? Jeg har vel ikke vært så mye rundt i Norge, men jeg syns det er fint i Bergen og Trondheim.

Hvor langt nord i norge har du vært? Lofoten !

Hvilket steder i norge mener du er de vakreste, landskap osv? Jeg syns Lofoten var fantastisk.

Hva synes du om dialkter? Jeg er ikke så glad i alle, men de fleste er jo greie.

Hvilket dialket liker du best, og hvorfor? Hva syns du om dialkten til trøndere og nordlenninger? Spørs på personen som snakker. Har vel egentlig ikke så store meninger om dialekter.