jeg elsker den allerede ! og jeg har bare brukt den to ganger, for jeg tenker jeg skal bruke parajumpers til det blir ordentlig kaldt ute. alle som har parajumpers vet at den ikke er noe tess i 20- så derfor syns jeg at canada goose expedition parka var en god invistering. dessuten er den rød ! jeg har ønsket meg denne siden jeg var fjortis, iik. hva syns dere ? 😀

trøsteshoppe fordi man er fattig gir vel ingen mening, men jeg føler litt for det om dagen. heldigvis var mamma snill og betalte noen av mine bikbok innkjøp i dag. jeg har som alle andre unnet meg noen ting siden alt var på 50% ! fikk med meg en joggebukse og litt andre småting også, så jeg er veldig fornøyd. jeg fikk også med meg at det var 30 % i to timer på nelly i stad, og siden det i tillegg var gratis frakt så fikk jeg bestilt meg en kjole derfra også. noen som vil se den ?


litt detaljer fra antrekket mitt i dag. elsker virkelig pelsvesten !