Her er den siste kjolen jeg bestilte fra nelly. Den er fra samsøe & samsøe og jeg klarte å ødelegge den litt første kvelden jeg brukte den. Ganske trist, for jeg liker den kjempe godt ! Siden sist jeg blogget har det skjedd mye, det er jo en stund siden. Jeg har vært med på en liten photoshoot med Charlotte Babb. Hun er kjempe flink! Her er to av bildene, vil dere se flere? Bildene er forresten uredigerte.

Ingrid og jeg har vært en tur på sandvika for å besøke perlekjeden. Jeg anbefaler alle å ta turen dit. Du har alle muligheter for å lage fantastiske smykker, og du får hjelp av to søte damer hvis du ønsker det. Vi pleier å komme tidlig og sitte der noen timer. Du finner massevis av inspirasjon i butikken, på bloggen og på facebooksiden.

Det ble mange julegaver denne gangen, og ikke så mye til meg selv. Men jeg lagde med dette kjede som allerede har blitt en favoritt. øredobbene lagde jeg sist vi var der.

Venninnen min Julie har fått seg blogg. Hun skal studere i Bali fra februar, og har startet opp bloggen nå.

Og Jeg har fått 45 følgere på bloglovin! for andre er kanskje ikke det så mange, men jeg syns det er skikkelig stas ! tusen takk til alle som følger meg ! kjæresten min har gått med på at jeg skal få en søt gave hvis jeg runder 100 følgere, så vær så snill og følg meg hvis du liker bloggen min.

         bloglovin         bloglovin         bloglovin