Først vil jeg beklage for at det har blitt en del mindre blogging enn det jeg hadde tenkt. Men jeg regner med at dere ikke er så fryktelig interessert i lese om hvor mye alkohol jeg drakk kvelden før, eller hvor vanskelig det er å konsentrere seg under forelesning når man står opp klokken seks. Noe jeg gjorde i dag!!! Hehe. Men nå er snart fadderullan over. Da regner jeg med at energien kommer strømmende og at jeg ikke bare har lyst til å ha på meg de mest komfortable klærne jeg finner i skapet.

Tenkte jeg skulle lage et tilsvarende innlegg om tingene jeg har fra Louis Vuitton, som det jeg lagde om Mulberry. Har fått noen spørsmål om disse tingene også, so here we go. 

IMG_6775IMG_6806IMG_6769IMG_6755

Louis Vuitton Monogram Medium Ring Agenda Cover: Kjøpt på Louis Vuitton i Oslo for litt over en uke siden. Da kostet den 3150,- + 310,- for arkene man setter inn. Jeg har den lille «pakken» med ark, altså ikke den med kontakter, osv. Innlegg med flere bilder her!

Louis Vuitton Neverfull GM Damier Ebene: Neverfull fikk jeg til julen 2012 av mine foreldre. Var med å kjøpte den i Oslo så fort vi hadde tid da julen var over. Dette er den største av Neverfull veskene, og helt perfekt til mitt bruk. I januar 2013 kostet den 4650,- men i kommentarfeltet har en leser skrevet at prisen har gått opp til 5100,-. Innlegg med flere bilder her!

Louis Vuitton Speedy 35 Monogram Canvas: Mitt første kjøp fra Louis Vuitton. Kjøpt på Louis Vuitton i Oslo, august 2011. Absolutt den vesken som blir brukt mest. Da jeg kjøpte den i 2011 kostet den 4050,-. Jeg har dessverre ingen oversikt over hva den ligger på nå. Innlegg med flere bilder her!

Jeg har valgt å ha initialer i gullfarge på begge veskene og agendaen. Dette gjør de gratis med engang på Louis Vuitton om du ønsker det. Jeg husker dessverre ikke hvilken størrelse jeg har på initialene, men man ser fort hva som passer når man er der. Håper dette var til litt hjelp, og at dere liker slike innlegg. Om det er noe mer dere lurer på, så ikke nøl med å spørre!

Ha en fin kveld alle sammen ♥