IMG_0757IMG_0792I går tenkte vi at vi skulle fikse oss litt, og gå for å spise en litt bedre middag. Vi hadde nok litt uflaks med dag og tidspunkt, for det tok en evighet før vi i det hele tatt fikk bestille drikke. Men maten var jo god, og vi koste oss masse. Det var godt å spise noe annet enn pizza og hamburger, og det var faktisk himmelsk med grønnsaker igjen. Så jeg tror nok vi kommer til å gå tilbake dit, til tross for at alt tok veldig lang tid!

IMG_0808IMG_0801

I dag har vi tatt det litt rolig, begge ble litt solbrente i går – så vi har ikke akkurat stresset med å ligge i solen. Så vi tok oss god tid før vi kom oss ut i solen, og har brukt litt av soldagen på å trene. Dagene går jo veldig fort, og jeg vurderer ganske sterkt å ikke bli med flyet hjem igjen, hehe. Hadde absolutt ikke gjort meg noe å vært her noen uker til, slik at det er sommer når jeg kom hjem til Norge igjen. Men jeg må nok hjem til jobb og eksamner, hehe.

Håper alle har hatt en fin dag, og at været er fint hjemme også! ♥