IMG_0925IMG_0892IMG_0907IMG_0900IMG_0928

Skjørt – h&m, Topp – bikbok, Veske og sandaler – michael kors, Armbånd – mulberry, Kjede – ebay, Cardigan – acne

Flyet vårt ble plutselig forsinket, så nå sitter vi på et hotell og venter på å dra tilbake til flyplassen. Flyet vårt skulle egentlig gått i 14.10, og ny tid er nå tidligst 22.30. Egentlig veldig kjedelig, men jeg er utrolig glad for at vi slapp å sitte på flyplassen og vente. Der var det eneste stedet som hadde noe annet enn baguetter, burger king, og det hadde vi allerede rukket å putte i oss! Her har vi heldigvis fått i oss litt mer ordentlig mat, og ikke minst hatt internett og mulighet til å lade opp mobiler og data.

Så det gir jo meg sjansen til å blogge gårsdagens antrekk, hehe. Følte meg egentlig som en liten skolejente med det skjørtet og flate sko, men litt søtt var det jo. Jeg har fått litt spørsmål om hvor vesken og sandalene er kjøpt, og du får kjøpt begge deler på Mostue Lillestrøm – der jeg jobber. Prisene er også veldig fine! Så det er bare å løpe før det blir utsolgt ♥

Nå kommer bussen snart, så jeg må rydde opp campen, hehe! Håper alle har hatt en fin dag!