IMG_0948IMG_0981IMG_0967IMG_0971IMG_0954IMG_0993

Da var det tid for siste innlegg før avreise. Dette har vært en utrolig fin og deilig tur. Vi var jo litt spente på temperaturen, men bortsett fra en dag hvor det var overskyet, og en dag hvor det blåste en del – så har det vært utrolig varmt og deilig. Og med det mener jeg at vi måtte bade flere ganger i løpet av dagene. På kveldene har det vært litt kjølig, men vi har som regel gått i kjole eller shorts.

I går lå vi ved bassenget hele dagen, for å få med oss så mye brunfarge som mulig hjem. Føler ikke at jeg har blitt så brun som jeg hadde håpet på, men litt farge har jeg jo fått. På kvelden gikk vi til vår «faste» resturant, og hadde vår siste middag der. Like godt som alltid, og veldig koselig.

Nå sitter vi i resepsjonen og venter på bussen som skal ta oss til flyplassen. Tror aldri jeg har hatt så lite lyst til å dra hjem som det jeg har nå, haha. Ikke engang å sove i egen seng frister. Hører rykter om masse regn og dårlig vær, så det blir absolutt ikke noe koselig å komme hjem. Får satse på at vi tar med oss finværet hjem.

Ha en fin dag alle sammen! ♥