IMG_0876IMG_0885

Det var ikke så mye annet enn undertøy og sko som fikk bli med hjem hva shoppingturen vår på El Mirador, men en kjole fikk jeg dratt med meg. Jeg syns denne var veldig søt, og så har jeg jo en liten svakhet for kjoler med åpen rygg. Tror denne blir fin både til hverdags og til penere bruk, så jeg gleder meg til været blir litt finere her i landet.

Man blir jo nesten litt deprimert av været om dagen, ihvertfall jeg som er så værsyk. Vil aller helst hoppe på et fly tilbake til varmere strøk i morgen, hehe. Så vær så snill, kan ikke noen bare ta meg med bort? ♥ Tror nesten jeg må vurdere å bosette meg i et land hvor det er varmt hele året. Da tror jeg gjennomsnittshumøret mitt hadde steget flere hakk, hehe.

 Vi kom oss jo ikke hjem før i dag tidlig, så jeg skal innrømme at jeg faktisk ikke har stått opp enda! Sengen er så god, og kroppen er så sliten. Jeg var også helt sikker på at jeg hadde vippetime i morgen, men så våknet jeg plutselig av en melding hvor jeg ble spurt om hvor jeg var. Utrolig kjedelig, og selvfølgelig bare min egen feil. Så nå blir det jo spennende å se hvordan jeg holder ut frem til neste time.

Det eneste som står på planen min i dag er derfor bursdag! Fineste Ingrid W hadde bursdag i går, og i dag skal vi virkelig feire godjenta ♥ Håper alle får en fin dag!