IMG_3553 IMG_3561 IMG_3587IMG_3558 IMG_3597Kjole – forever21, Kjede – malene birger, Veske – marc by marc jacobs, Sko – pull & bear, Solbriller – chanel

Nå har vi hatt en halv dag her i Cabo, Mexico og det har vært fryktelig deilig. Kroppen har gått over i hvilemodus, jeg har startet på min tredje bok og alt er herlig! Las Vegas var fryktelig varmt med ganske høy harryfaktor, men med fantastiske bygninger. Spektakulære er vel heller et passende ord! For å være helt ærlig så holdt to dager mer enn nok, men det er vel kanskje litt annerledes å være der med venner og være med på all galskapen.

Forhåpentligvis er det nå tid til å finne tilbake til den gode rytmen med trening, soling og lesing. Det blir veldig deilig med noen dager med ferie i ferien, for det har vært mye inntrykk og farting frem til nå. Kroppen er sliten på en god måte, og må lades opp før New York. Som jeg gleder meg til å se byen som har kapret hjertet mitt igjen! Halve ferien har jo nå gått, og selv om det stikker litt å tenke på at jeg er halvveis i noe jeg har gledet meg så lenge til, så er det fryktelig mye fint å komme hjem til. Resten av ferien skal absolutt nytes til det fulle, og jeg håper at dagene ikke går så alt for fort.

Håper alle får en super søndag, og at været blir litt finere hjemme! ♥