IMG_3622 IMG_3625IMG_3630Shorts – bikbok, T-skjorte – acne, Veske – louis vuitton, Solbriller – chanel, Sandaler – birkenstock (her)/adlinks

På ettermiddagen i går dro vi inn til sentrum av Cabo. Havneområdet var veldig pent, mens resten var ikke så mye å skryte av. Det virker som at det kommer en del nybygg rundt havnen, så det kan være at byen fort forbedres. Vi tuslet rundt i byen, og innom et senter før vi spiste middag. Jeg fikk kjøpt meg en kjole, men dessverre ingen hatt, som egentlig var det jeg så etter.

IMG_3642 IMG_3647

Mens vi ventet på maten ble hele havnen dekket i et nydelig lys i det solen gikk ned. Jeg fikk dessverre ikke fanget det så pent opp på bilde, men om dere tenker dere ti ganger finere enn på bildene, så har dere det! Hehe. Nå skal jeg kaste meg rundt, og komme meg ut i solen! Det er nemlig meldt dårlig vær, noe det i følge de ansatte her skjer bare syv ganger i året. Snakk om uflaks. Treningen får derfor vente til i ettermiddag.

Håper alle har en fin dag, og koser seg uansett om de har ferie eller ei! ♥