IMG_3671Shasa

IMG_3683Polo Ralph Lauren

IMG_3691Juicy Couture

IMG_3710Ralph Lauren

IMG_3752Victoria’s Secret

IMG_3773Nike, Nike og New Balance

Jeg sa jeg at jeg skulle prøve å få postet litt av det jeg hadde handlet til nå. Solbrillene fra chanel har jeg jo allerede postet, og den hvite kjolen fra forever21. Har også droppet litt basic t-skjorter og slikt. Som dere ser, så har det ikke blitt all verdens på meg, men jeg regner med at jeg får tatt det igjen i New York. Jeg har ihvertfall fått handlet det jeg ville av joggesko! Jeg fant til slutt hvite nike air max etter å ha vært innom alle sportsbutikkene jeg kunne finne.

Sånn ellers er livet ganske fint i Mexico! Det dårlige været kom ikke, og vi ble røde og fine hele familien. Stresser derfor ikke med å komme ut i solen i dag, hehe. Til tross for at nesen min var godt smurt inn med 30, så ser jeg nå ut som rudolf. Jeg kan heller ikke gå i dag, ettersom jeg ble med lillesøster på hennes ben-økt i går. Orker ikke engang tanken på hvordan det blir i morgen. Men jeg har det absolutt helt fantastisk, og koser meg masse.

Nå må jeg nesten runde av her, boken min ligger å gløder og kan nesten ikke vente med å lese videre! Ha en fin dag alle sammen ♥