IMG_3782 IMG_3792Ikke dårlig å ha en så fantastisk hage som Central Park de neste dagene, eller hva?

IMG_3796 IMG_3797 IMG_3798 IMG_3801Det ble ikke så mye blogging fra Mexico, av den enkle grunn at jeg ikke gjorde så mye annet enn å sole meg, lese og spise. Skal absolutt prøve å være flinkere de neste dagene, men som jeg har sagt tidligere, så er det ikke noe jeg prioriterer. Nå har vi som dere kanskje ser ankommet New York! Vi måtte opp i 3-4 tiden i natt for å dra på flyplassen, så det har virkelig vært en lang dag. Derfor er vi kanskje de eneste som ikke er ute å feirer 4. juli, men det gjør meg absolutt ingenting.

Det er utrolig deilig å være tilbake i New York, og jeg gleder meg veldig til å tusle rundt i morgen. Det er virkelig en fantastisk by, og jeg skjønner veldig godt at noen velger å bli her. Jeg syns Central Park er litt magisk, og derfor ble jeg veldig glad da jeg hørte at vi skulle bo på Park Lane, som er parkens nærmeste nabo. Er ikke utsikten fra rommet fantastisk?

Håper alle har en super helg ♥ God natt fra New York!