IMG_4198IMG_4220 IMG_4223I kveld så var vi en tur på Tao Uptown for å spise middag. Maten er faktisk så god som alle sier, og vi hadde det veldig koselig. Glemte helt å ta bilder underveis, men det ble et bilde av lillesøster og meg før middag, så forrett og til sist et bilde av den store statuen inne i resturanten.

Begge de to siste dagene har vi tatt buss rundt omkring byen, og i dag var vi også på båttur. Hovedsakling så skulle disse to dagene brukes til å titte litt rundt ettersom lillesøster ikke har vært her før, men vi har selvfølgelig fått lurt oss inn i noen butikker. Tenker at jeg venter til jeg kommer hjem med å vise hva jeg har handlet de siste dagene, men de som følger meg på instagram (karolineraaness) får kanskje med seg det litt før.

Det ble et ganske kort innlegg, men i morgen er det skikkelig shoppingdag, og jeg må være uthvilt! hehe, natta! ♥