IMG_4226 IMG_4230 IMG_4238 IMG_4240 IMG_4241 IMG_4248Hotellet vårt hadde jo en helt fantastisk beliggenhet, med central park som hage. Noe jeg syns var helt topp! Parken er jo så utrolig fin, og det er deilig å kunne komme litt bort fra de hektiske og folksomme gatene. Ihvertfall når det var så varmt som nå. Det ble dessverre ikke så mye tid i parken som jeg hadde sett for meg, men slik blir det når man ikke har så mange dager i New York. Det er jo så mye man skal rekke innom og se på – så man får dessverre ikke gjort alt.

Det har blitt en pangstart på hverdagen igjen etter jeg kom hjem i går. Jeg startet på jobb igjen allerede klokken åtte i dag tidlig, og jeg skal innrømme at jeg hadde mest lyst til å kaste mobilen ut av vinduet da den startet å bråke klokken syv. Men det er bare å bli vant til det, nå er det jo stortsett jobb resten av sommeren, og det er like greit å få en grei døgnrytme med engang.

Nå må jeg tilbake til arbeidsoppgavene mine. Håper at alle får en super dag! ♥