IMG_4357

Denne turen har jeg egentlig vært ganske flink. Jeg tenkte ikke på det før Ingrid sa det, men jeg har bare kjøpt ting jeg faktisk bruker, og ikke bare handlet for å handle! Som dere ser, så er det bare flate – fornuftige sko, og det er jeg ganske stolt over! Det ble også en del lyse kjoler og topper, som jeg stortsett bruker hele tiden. Litt kosetøy og undertøy fra Victoria’s Secret og litt skjønnhetsprodukter. Glemte å legge ved solbrillene, men de har jeg jo vist i et tidligere innlegg.

Jeg har jo vist frem en del av dette mens jeg var på tur, så derfor ble det bare et raskt oversiktsbilde. Men om det er noe dere ønsker å se bedre, så er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg kjøpte en jumpsuit som jeg gleder meg veldig til å ta i bruk, så satser på at den kommer en anledning snart! Da skal jeg få til ordentlige antrekksbilder med den ♥

IMG_4356IMG_4382

Hva syns dere? ♥