IMG_8631IMG_8580IMG_8616

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg hatt fri hele helgen, og det har vært helt fantastisk. Det beste jeg vet er når jeg kan våkne opp, sette på en serie, og bare ligge i sengen så lenge jeg vil. Og slik har både lørdag og søndag vært. Utrolig deilig.

Som dere sikkert skjønner så har jeg ikke gjort så fryktelig mye i helgen. Jeg har daffet rundt i kosetøy og hatt en ordentlig opprydding på både bad og rom, så nå er det rent og pent overalt. Det er så deilig å starte en ny uke når det er rent og ryddig rundt deg. Selv om det som regel holder i to-tre dager, og så er det klær overalt som et resultat i at man ikke finner noe å ha på seg, haha.

Denne uken står det mye på planen, så det blir nok ganske hektisk helt frem til avreise til Warszawa. Det er jo allerede om såvidt over en ukes tid. Før det er det masse jobb, vippepåfyll, trening, senterfest og pakking som må presses inn. Kjenner det blir veldig godt med en slik tur nå. Vurderer om jeg skal foreslå at vi drar rett på spa i det vi kommer frem, haha. Jeg fikk jo mange fine tips da jeg spurte dere sist, men jeg lurer på om dere har et spa, og eventuelt et sted de fikser negler som dere kan anbefale? På forhånd, tusen takk!

Håper alle får en super søndag, kos dere ♥