IMG_8926IMG_8949IMG_8954IMG_8947IMG_8959IMG_8975

God morgen snupper! Nå er jeg nok allerede godt plantet på polsk jord, og forhåpentligvis er jeg litt mer våken enn det jeg tror at jeg kommer til å være, nå når jeg skriver dette innlegget. Flyet vårt gikk nemlig klokken 7 i dag tidlig fra Rygge, noe som gjorde at vi måtte dra rundt halv 5. Det er litt for tidlig for meg, hehe. Men det blir nok absolutt verdt det. Jeg gleder meg veldig til de neste dagene, og ettersom dette skal være en ordentlig kosetur – så har jeg ikke tatt med meg dataen. Prøver å få til noen oppdateringer uansett, men jeg kan ikke love noe.

Forresten, dere aner ikke hvor vanskelig det var å pakke denne gangen! Man vil jo selvfølgelig se litt stilig ut når man først er på tur – men – det er jo så kaldt! Woolrichen vil nok være bestevennen min denne turen, så får vi se om det blir temperaturer som tilsier at jeg kan droppe den en dag og ta noen antrekksbilder til dere.

Instagram (karolineraaness) vil nok bli oppdatert litt mer de neste dagene. Håper alle får en fin uke, sender en stor klem fra Warszawa.