IMG_9301IMG_9290

Hei, og god lørdag til dere alle! I dag er jeg litt over gjennomsnittet happy, og har virkelig hatt en perfekt start på en perfekt dag. Jeg har fri, og har så mye kosetid planlagt. Ikke bare har jeg fått jobbet noen timer med bloggen samtidig som jeg har spist verdens beste *litt sunnere* pannekaker. Men jeg har også fått januarpakken fra glossybox, og i kveld kommer min kjære Emma tilbake fra Sverige – for et siste goodbye før hun flytter til Australia.

I går kveld ble det også planlagt to nye reiser. Den første er til påsken, og det blir ikke lenger enn en tur til Trondheim for å nyte feriedagene med bff. – MEN – vi fikk også bestilt ferie til sommeren, woho. Mer om turen får dere selvfølgelig vite senere. Gleder meg helt forferdelig mye!

Tenkte egentlig at jeg skulle stikke innom for å vise frem de nye klokkene mine fra Casio. Jeg henger såå langt etter – I know. Men jeg har alltid vært så usikker på om jeg kommer til å bruke de, og nå etter å ha prøvd de sånn tjue ganger på jobb, så ble det til at jeg måtte bestille. De er jo så rimelige, og egentlig et must, i og med at de kommer og går i motebildet hele tiden. Det er i hvert fall det jeg sier til meg selv, hehe.

Men nå ble det mye skravling her, på tide å kle på seg og komme seg ut.

Håper alle får en super dag! ♥