IMG_9008IMG_9014IMG_9010IMG_9012

Første dagen så gikk vi bare rundt for å se om vi klarte å bli litt kjent. Da kom vi over denne resturanten som heter Cud Miód. Etter å ha søkt den opp da jeg skulle finne adressen, så fant jeg ut at de har en resturant i Lodz også. Det var veldig tilfeldig at vi spiste her, men vi angret absolutt ikke. Ikke bare ble burgeren stilig servert, men den var også veldig god. Atmosfæren var også god, og det virket ikke som at det var så altfor mange turister der.

Men en ting jeg absolutt ikke likte med resturantene, eller egentlig rett og slett alle butikker, osv. i Warszawa var hvordan man ble mottatt. Det var flere ganger jeg følte at jeg gjorde noe galt ved å gå inn i en resturant eller butikk – og det er jo absolutt noe man ikke skal føle. Jeg ble også totalt oversett et par ganger, og jeg vet ikke helt om det er fordi de ikke skjønte engelsk eller hva det var. Men sånn servicemessig så får byen stryk av meg. Det var selvfølgelig unntak, slik som på hotellet og enkelte resturanter og butikker. Men jeg følte meg ikke veldig velkommen på de fleste stedene, og det er vel en av grunnene til at jeg heller kommer til å velge et annet sted neste gang jeg skal på storbytur.

Adresse: Emilii Plater 28, 00-688 Warszawa