IMG_9528IMG_9528 kopi

God morgen! Tenkte jeg skulle stikke innom en kort tur før jeg setter meg i bilen og drar til Neglhuset. (sjekk ut konkurransen de har på facebook.) Det er på tide å la flinke Agnes gjøre meg lekker igjen, og det trenger jeg virkelig nå. Formen er absolutt ikke god om dagen, heldigvis er det ikke noe mer enn en god gammeldags forkjølelse. Det startet med halsvondt på lørdag, og har dessverre bare utviklet seg. Så de siste dagene har jeg gått rundt med konstant hodepine, halsvondt og litt feber. Jeg syns selvfølgelig veldig synd på meg selv, og derfor ble det yndlingsfrokosten på menyen i dag. Det er ikke mye som slår vanilje yoghurt, jordbær, blåbær, hjemmelaget frokostblanding og en god dose kanel.

Forresten, jeg har jo fått helt dilla på kanel om dagen, og spiser ganske mye av det. Men så har resten av familien sagt at jeg må roe ned litt ettersom det ikke er bra med for mye? Søkte litt opp på dette, og fant ut at jeg spiser ALTFOR mye i forhold til hva man bør. Tydligvis skader for mye kanel leveren pågrunn av stoffet kumarin. Heldigvis er det visst mulig å kjøpe ceylonkanel på helsekosten, som inneholder mindre kumarin og som da er mindre skadelig. Bare et lite tips til andre kanel-elskere. Eller er dette noe alle vet? hehe

Nå må jeg nesten komme meg videre her, men det kommer enda et lite tips fra Warszawa senere i dag.

So stay tuned.