IMG_9663

 – chiapudding med jordbær, blåbær og et dryss kanel –

Nå er det fredag og snart helg, hvor herlig er ikke det? Jeg sa jo at jeg skulle vise dere hva jeg handlet meg her om dagen, og en av to poser var faktisk fra helsekosten, hehe. Jeg har fått litt dilla å finne ting som smaker godt, men som samtidig er næringsrikt og sunt. Chiapudding har jeg hatt lyst til å teste ut lenge, og i går ble dagen. Jeg fulgte Eirin Kristiansen sin oppskrift som jeg fant her, og brukte mandelmelk. Jeg puttet også i vaniljeekstrakt og litt kanel (selvfølgelig), og så ventet jeg også med å putte i honningen til jeg skulle spise den. Til slutt toppet jeg den med hva jeg kunne finne av bær i kjøleskapet.

4 ss chiafrø – 2 dl mandelmelk – litt vaniljeekstrakt – et dryss kanel – 1 ts honning

Jeg syns faktisk det var overraskende godt til å være «supermat», og jeg har allerede laget en ny posjon som skal brukes som dessert i kveld. Det er absolutt noe jeg kommer til å bruke som både frokost og dessert fremover, så jeg vil nok si at dette ble en slager. Det beste av alt er at det passer med alt av bær og frukt til, og at det er næringsrikt. Tipp topp, tommel opp for chiapudding ♥