IMG_8999IMG_9018IMG_9026IMG_9005IMG_9027IMG_9141IMG_9064IMG_9164IMG_9191IMG_9185

Hei, og god helg! Vel, det er ikke helg for meg helt enda, i det dette innlegget kommer ut så står jeg på jobb. Her skal jeg stå dagen ut, og i kveld er det duket for ordentlig jentekveld. Som jeg gleder meg! I morgen er det søndag, og det er min absolutte favorittdag. Og ikke minst så er det morsdag! Så det blir nok en ekstra fin søndag. Forresten, jeg skriver jo ikke så altfor mye om trening og slikt på bloggen, men det er jo en del av hverdagen min. Er dette noe dere vil at jeg skal blogge mer om? Eller er det ikke så fryktelig spennende? Hva liker dere med bloggen, og hva savner dere? Er det på tide med spørsmålsrunde igjen? Det hadde vært så fint med litt tilbakemeldinger på slike ting til dager hvor inspirasjonen ikke kommer helt av seg selv.

Vel, nå ble det mye skravling igjen – det jeg egentlig ville med dette innlegget var å vise de siste bildene fra Warszawa. Som jeg nevnte sist så syns jeg ikke servicen generelt i byen var så veldig bra. Jeg følte meg ikke så velkommen mange steder rett og slett, men det kan jo ha litt med at jeg fort blir litt usikker og utilpass. Eller er det noen som har vært der som følte det på samme måte? Men uansett, så var det jo en fin by med mye å by på. Selv ville jeg nok heller dratt dit vår, sommer eller tidlig høst i og med at det var litt grått og trist der nå. Det er det vel kanskje de fleste nå, men dere skjønner. Det er absolutt en by å besøke, men det er ikke slik at jeg kommer til å velge Warszawa fremfor London nå som jeg har vært der en gang. Om dere har noen spørsmål om byen, så spør i vei – så skal jeg svare så godt jeg kan.

Håper alle får en helt super lørdag, og en like super helg ♥