tyrkia

Plutselig var årets andre tur booket, Ingrid og jeg skal til Tyrkia i 11 dager i juni! Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Heldige som vi er har vi fått låne leiligheten til noen i Ingrid sin familie, og billettene er allerede bestilt. Vi reiser 9. juni, to dager etter bursdagen min, så nå har jeg masse å glede meg til! Leiligheten ligger i Camyuva, like ved Kemer, og vi setter så pris på alt av tips. Er det noen bortgjemte paradis i nærheten? Noen utflukter man bør dra på? Eller en kul beachclub? Please let us know!

Jeg har prøvd å gjøre litt reseach selv, og det ser ut som at noen av stedene på bildene ikke ligger så fryktelig langt unna! Forresten, jeg driver å titter litt etter case til iphonen som er bra når man ønsker å ta bilder under vann. Jeg vil ikke bare ha en plastmappe, men gjerne et ordentlig case med glass foran kamera osv. Jeg har sett litt på denne siden, men så har du jo også disse fra ebay. Er det noen som har noe erfaring med noen av de? Eller som har noen andre å anbefale? Da hadde jeg blitt utrolig glad!

Det blir en virkelig etterlengtet ferie, og reisefølget kunne ikke vært bedre! GLEDER MEG, hehe ♥ Hva er planene deres for sommeren?