sl3snapchat lately

God morgen! Hvordan har dere det? Har helgen vært bra? Min har vært helt herlig, og nå er det søndag og endelig en dag fri. Deilig. Det er mye som skal rekkes i dag, så derfor stikker jeg innom bare for å oppdatere dere med bilder fra denne uken på snapchat. Bortsett fra sykdom, så har uken vært ganske så fin. Jeg har fått gjort alt jeg skulle, og mer til. Treningen har det også gått bra med, og jeg er veldig motivert om dagen. Det er en god følelse, og jeg håper den blir en stund. Jeg fått tatt før-bilder, og skal få et nytt treningsprogram av PT i løpet av helgen – så det er veldig spennende.

Men nå er det på tide å røre på seg her. Før jeg forsvinner inn i en verden av rydding og vasking så vil jeg gratulere mamma, og alle andre mødre med morsdagen. Jeg håper dagen blir veldig fin, og at alle får litt ekstra oppmerksomhet i dag ♥