flare1her, 2her, 3her, 4her, 5her, 6her, 7her

Er det noe som står øverst på min ønskeliste om dagen, så er det et par jeans med skikkelig sleng. Helst i den perfekte, mellomblå jeansfargen med lommer som får rumpa til å se ganske så OK ut. Jeg elsker den ene fra bikbok, men dessverre så er den for kort til meg – til og med uten sko. Jeg vil gjerne ha noen som er såpass lange at jeg kan ha litt høyde på skoene også, uten at det ser helt bak mål ut. Jeg har dessverre ikke så god tid til å titte rundt i butikker om dagen, og derfor har jeg heller lett litt på nettet. Tenkte jeg skulle vise dere noen av de jeg har kommet over – alt fra billig til litt dyrere alternativer.

Jeg tror faktisk nummer syv er min favoritt akkurat nå, rett og slett fordi den ser litt høyere ut i livet samtidig som fargen er helt perfekt. Den er faktisk fra Mango, og prisen er virkelig til å smile av – så jeg håper jeg kan finne den i butikk og at den er lang nok.

Hvilken en din favoritt? ♥