sponset behandling

IMG_9951IMG_9952IMG_9961

Det er helt utrolig hvor mye bedre jeg føler meg så fort vippene mine er fylt på igjen. Jeg har følt meg, og også sett så sliten ut i det siste, men så fort vippene var på plass igjen så ble det noe helt annet. Jeg så med engang mer opplagt ut, og det sier seg vel selv at de fleste kler det bedre, hehe. Jeg bruker aldri eyeliner, og heller nesten aldri øyenskygge ettersom jeg ikke føler at jeg trenger dette når jeg har vipper.

Det er selvfølgelig flinkeste Agnes på Neglhuset som har gjort meg fin nok en gang! Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten hennes månedlige tryllekunstner. Flinkere og herligere dame skal man lete lenge etter! Nå er det forresten bare en dag igjen av konkurransen som dere kan finne her. Det er store vinnersjanser, så jeg vil anbefale alle å melde seg på!

Om dere ønsker å booke time hos Neglhuset så kan dere ringe eller sende sms til 458 33 166 ♥