sl4snapchat lately

Søndag og snapchat lately igjen! Denne uken har gått utrolig fort, og det er veldig deilig! Ikke bare kommer vi nærmere og nærmere vår, men vi kommer også nærmere at bff kommer hjem på besøk! Jeg savner henne ganske så fælt om dagen, så det er godt å tenke på at det nå ikke er lenge til hun kommer hjem en tur. Og når hun reiser tilbake igjen, så tar det bare noen uker før jeg reiser til Trondheim for å besøke henne, jippi!

Søndager er alltid hektiske når jeg har jobbet lørdag, og denne søndagen er intet unntak. Heldigvis så blir det litt kos i kveld – da venter nemlig middag og fifty shades! Både gleder og gruer meg til å se filmen. Jeg har jo lest bøkene to ganger, og er veldig glad i de, og da er det jo ikke uvanlig at man blir skuffet over filmen. Men jeg håper virkelig at den i hvert fall er litt bra, hehe.

(Forresten, lillesøster og jeg har lagt ut litt for salg på finn igjen, ettersom det var en del useriøse kjøpere sist. Annonsen finner dere her.)

Har dere sett fifty shades enda? Hva syns dere om den? ♥