bilde11img_1191-copybilde8Basseng+3bilde7

Plutselig ble det enda en sydentur på meg til sommeren! I slutten av juli setter hele familien snuten mot Spania og Calahonda. Der venter Kristine som jeg var på Gran Canaria med i fjor, og resten av familien hennes. Vi skal leie leilighet like ved stranden og bare kose oss glugg i hjel i en uke! Jeg gleder meg veldig, veldig, tror det blir en skikkelig koselig uke med masse morro. Lillesøsteren til Kristine er jo bestevenninnen til min lillesøster, og jeg ble faktisk kjent med Kristine da vi to familiene var på jentetur til London for noen år siden! Foreldrene våre er også veldig gode venner, så vi er en fin, liten gjeng som skal på tur. Leilighetene ser også veldig fine ut, så det her blir virkelig bra!

Jeg har også tatt meg en uke til med ferie som jeg har planlagt å bruke på båten. Det blir liksom ikke helt sommer uten å være noen dager på båten, og det er det stedet jeg virkelig kan slappe av! Jeg trives like godt på båten i regn og torden som det jeg gjør med fint vær, og ganske uansett hvor vi er. Så til tross for at det blir en del jobbing og stramt budsjett, så blir dette virkelig en fin sommer.

Nå er det snart jobb på meg, så jeg må nesten komme meg videre på programmet. Ha en fin dag alle sammen! ♥