sl5snapchat lately

Det ble en aldri så liten pause fra bloggen de to siste dagene, og det beklager jeg så mye. Som jeg nevnte så jobbet jeg dobbelt torsdag og fredag, og med hele lørdagen på jobb også, så ble det dessverre ikke tid. Etter jobb i går dro jeg rett på jentekveld hvor sushi og skravling sto på menyen. Utrolig morsomt og koselig som alltid, og jeg kan virkelig ikke huske sist jeg lo så mye. Jeg er glad for at jeg har så herlige jenter i livet mitt.

Nå ligger jeg faktisk fortsatt i sengen mens jeg oppdaterer dere. Jeg kan ikke huske sist jeg ikke var ute av sengen før 9, så dette er virkelig deilig. Jeg tenkte jeg skulle begynne å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden og publisere disse i morgen – så om det er noe mer dere lurer på så kom med det i løpet av dagen slik at det kommer med. Etter jeg har jobbet litt med bloggen må jeg nesten komme i gang med dagen om jeg skal rekke alt. Først ute er noe så spennende som å rydde og vaske. Jeg kan ikke akkurat si at det er favorittaktiviteten, men ingenting er som å starte en ny uke i nyvasket sengetøy.

Hva er planene deres for dagen? ♥