IMG_9528

Hvordan ser en matdag ut for deg? – hmm, det spørs veldig på hvor jeg er faktisk. Som regel starter jeg med yoghurt/chiapudding med hjemmelaget frokostblanding, kanel og masse frukt. Til lunsj og middag er det som regel en del grønnsaker og kjøtt/fisk/kylling eller evt. andre middagsrester.
Om jeg er på kontoret spiser jeg alltid – uten unntak – et knekkebrød med peanøttsmør til frokost, et knekkebrød med egg til lunsj og en kopp chococcino, hehe.

Hva synes du om Skedsmokorset? – Jeg er veldig glad i Skedsmokorset, og kunne ikke tenke meg et bedre sted å vokse opp. Det kan jo ha litt med at jeg har hatt verdens fineste håndballgjeng og venner gjennom oppveksten, men jeg liker meg veldig godt her. Jeg vil helst bo i Oslo i noen år nå, men jeg er sikker på at når jeg en gang skal slå meg til ro med mann og barn – så kommer det til å bli på Skedsmokorset eller et sted på Romerike.

Hva er planene dine for fremtiden? – Jeg har faktisk ingen helt 100% satte planer for fremtiden. Ting må nesten bli litt som de blir. Men jeg har store planer om å se så mye jeg kan av verden – og være lykkelig!

Hva skal du til høsten? Har du søkt noen studier? – Jeg skal nok fortsette å jobbe, har noen små planer som jeg håper er oppe og går da – men hovedsakelig fortsette å jobbe i butikk. Jeg har ikke søkt noen studier, og akkurat nå har jeg ingen planer om studere.

IMG_1905

Hva vil du bli “når du blir stor”? 🙂 – Det aner jeg fortsatt ikke, hehe! Det er det vanskeligste spørsmålet jeg kan få. Det er ikke noe spesielt jeg er veldig flink til, eller noe jeg virkelig, virkelig brenner for. Jeg håper at jeg snart får en åpenbaring rundt dette, for det er veldig frustrerende.

Hei 🙂 Lurte på om du kunne skrive litt om tankene dine rundt utdanning? Tror jeg er litt i samme situasjon som du har vært. Går på BI – men usikker på hva jeg skal videre. Hjalp det for deg å jobbe et år, og har du kommet lengre i å finne ut hva du vil studere? Fin blogg 🙂 – Hei! 🙂 Hmm, det med studier og tanker videre syns jeg er veldig vanskelig. Jeg startet på BI fordi jeg følte at jeg måtte begynne å studere igjen. Det var ikke noe jeg hadde interesse eller hadde veldig lyst til – jeg fant rett og slett bare ut at jeg ville prøve meg på noe som var ganske generelt. Jeg har fortsatt ikke funnet noe jeg vil studere, og derfor har jeg heller ingen planer om å starte på noe nytt. Jeg trives altfor godt med å jobbe, og kommer derfor til å fortsette med det. Og så får vi nesten bare se 🙂

Hva inspirerer deg? – Andre personer. Sånn generelt. Det spiller ingen rolle om de er bloggere, noen jeg ser på gaten eller en random jente fra Tyskland som jeg følger på instagram – dere inspirerer meg alle veldig på hver deres måte.

Hvilke blogger følger du? – Jeg følger veldig, veldig mange! Faktisk nesten 130 stykker via bloglovin. Tviler på at alle er aktive, men det er fortsatt ganske mange. Derfor syns jeg det er vanskelig å trekke frem noen, for det er så mange fortjener ekstra oppmerksomhet!

Når startet du å blogge? Jeg startet vel min første blogg da jeg var rundt16 år, om jeg ikke husker feil. Så altså for 6-7 år siden.

IMG_0858

Hva ser du frem til? – Åh, det er mye jeg ser frem til om dagen! Akkurat nå gleder jeg meg mest til Ingrid, min bestevenninne kommer hjem på besøk 🙂 Og så er det jo påske, vår og så snart sommer. En del turer både i Norge og til utlandet. Og ikke minst, bursdager! Ikke bare min egen, men kanskje mest til mine nære og kjære. Jeg elsker virkelig bursdager. Min kjære lillesøster blir jo 18 år i år, og det er stort! I tillegg blir min fine, spreke mor 50 år – det skulle man ikke tro – så dette er et år for store feiringer!

Dater du eller har du et godt øye til noen om dagen? – Nei, kjærlighetslivet mitt er det man kan kalle ikke eksisterende om dagen, hehe.

Hvor mye tjener du i måneden? Og hvor mye sparer du? – Hva jeg tjener er ikke noe jeg kommer til å skrive her, det syns jeg er litt privat. Hva jeg sparer i måneden kan jeg heller røpe, det er minst 12.000,- og helst 15.000,- 🙂

Hvor vil du helst kjøpe leilighet? – Jeg vil helst kjøpe i Oslo, gjerne rundt Majorstuen/Frogner.

IMG_3032IMG_3393

Hvordan er forholdet ditt til søsteren og foreldrene dine? – Det er veldig godt. Selvfølgelig blir det litt krangling av og til. Men jeg er utrolig familiekjær og jeg foretrekker ofte å dra hjem for å spise en god middag, kanskje drikke litt vin og bare kose meg med familien i steden for å dra ut på byen. Liker det kanskje litt for godt, hehe. Føler meg skikkelig gammel.

Hvor ofte trener du – og har du noen favorittøvelser du sverger til? – I det siste har jeg trent 3-4 ganger i uken 🙂 Og ja! Topp 3: Nedtrekk, Etbens markløft og One-arm dumbbell row. Har også en mageøvelse jeg sverger til, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den, hehe.

Hvordan har du det for tiden? 🙂 – Først og fremst, takk som spør! Jeg har det egentlig veldig fint. For første gang på lenge føler jeg at ting er litt som det skal! Jeg går rundt med en følelse av å være veldig tilfreds om dagen, og det er lenge siden sist.

Fem steder du ikke har vært som du ønsker å dra til? – Maldivene, Dubai, Australia, Kina og diverse land i Asia (klarer ikke plukke ut ett)

Fem steder du har vært som du ønsker å dra tilbake til? – New York/USA, Bali, Thailand, Mexico og Paris

IMG_2149 copy

Ser at du har vært i Paris, London og New York – hvilken av byene liker du best? – Umulig å velge. Det er tre helt forskjellige byer, som er helt fantastiske. Vil besøke alle igjen, flere ganger! Favorittbyer ♥

Hvilken verdensdel syns du har best mat? – Det må nok bli Asia! Thaimat, kinamat, sushi – do I need to say more?

Hvordan type gutter liker du? – Hehe, jeg har absolutt ingen type i det hele tatt. Om jeg ser tilbake så har alle jeg har datet vært helt forskjellige, både utseendemessig og personlighet. Men jeg er virkelig en person som faller for personligheter. Altså, en mann kan ha alt utseendemessig, men det spiller ingen rolle om han ikke klarer å holde meg interessert i over to uker. Og det klarer han ikke med kun overfladisk snikksnakk og litt flørting. Da går jeg lei. Jeg må få bli kjent med personen på litt dypere nivå før jeg kan være i nærheten av å falle for en person.

Og hva er viktig for deg i et forhold? – Trygghet kanskje. Jeg har lært mye med årene, og nå er jeg veldig klar på at jeg ikke er interessert i noe tull. Jeg har null interesse av å være med en person som har behov for å flørte med halve Oslo. Jeg er litt håpløst romantiker, og liker å føle meg som den eneste, hehe. Og så er det viktig at man faktisk har lyst til å gjøre forskjellige ting sammen, at man ikke kun er kjærester, men også bestevenner.

Hvilken av veskene dine er din absolutte favoritt? – Jeg tror kanskje det er vesken fra Céline. Nå er jeg jo veldig, veldig glad i alle veskene mine da, de er jo bebisene mine, hehe. Så det er vanskelig å velge ut kun en, men akkurat den har en spesiell plass og jeg er litt ekstra forsiktig med å bruke den.

IMG_3466

Hva kostet solbrillene dine fra Chanel? Er du fornøyd med de? – De kostet 464 dollar. Og ja, jeg er veldig fornøyd med de. Det er de første solbrillene som jeg kler bittelitt, hehe.

Hvordan båt har dere? – Vi har en seilbåt fra Bavaria 🙂

Sånn, der var svarene på denne spørsmålsrunden ute. Håper alle fikk svar på det de lurte på. Hvis ikke så er det selvfølgelig bare å spørre. Jeg får ofte mailer med spørsmål, og også kommentarer på at man ikke får svar på disse. Og det absolutt beste er rett og slett å spørre her i kommentarfeltet. Mail er mer for jobb, og jeg har dessverre ikke kapasitet til å svare på masse spørsmål der.

Håper alle får en super mandag ❤️