image

God morgen fininger! Hvordan har morningen deres vært? Jeg sitter på bussen på vei inn til Oslo. Det er tid for å besøke fantastiske Agnes på Neglhuset igjen, og jeg gleder meg like mye som alltid. Det er alltid deilig å ligge i stolen mens man blir dullet med, og det er ikke sjeldent at jeg sovner. Spesielt sånn tidlig på dagen og nå om vinteren.

Etter vippene er fikset er det rett på jobb. Jeg håper at jeg rekker innom et par butikker før jeg må løpe til toget, men om jeg ikke gjør det så blir det nok en tur på lørdag. For da har jeg fri, jippi! Jeg har jobbet tre lørdager på rad nå, og da merker jeg at jeg virkelig setter pris på de gangene jeg har fri. Det blir liksom ikke ordentlig helg når man bare har fri søndager. Da er det alltid tusen ting som skal gjøres, og en ny uke å planlegge.

Men nå er det nok skravling her, tenkte jeg bare skulle titte innom! Ha en fin dag alle sammen ♥