produktene er sponset

IMG_0601IMG_0590IMG_0587IMG_0584IMG_0593

♥ L’oréal Professionnel Mythic Oil, Souffle d’Or Shampoo & Conditioner ♥ Kueshi Revitalizing Face Toner ♥ Marsk Mineral Eyeshadow ♥ Nicka K Colorluxe Powder Blush ♥ Naked Lips Lip Balm ♥

Denne gangen kunne jeg virkelig ikke vært med fornøyd med pakken fra Glossybox! Den innholdt virkelig kun ting jeg trengte, og flere av produktene er allerede i bruk. Toneren har allerede blitt en del av morgen- og kveldsrutinen, og til nå har jeg kun positive ting å si om den. Leppepomader får jeg virkelig aldri nok av. Jeg roter de bort oftere enn jeg spiser nesten, så det er virkelig forbruksvare her i huset. Og blushen er i perfekt farge i forhold til hva jeg pleier å bruke.

Det var også med en mørk eyeshadow, perfekt til sotede øyne. Dessverre er jeg håpløs når det kommer til å sminke øyne, så jeg må nesten vente til lillesøster er hjemme igjen før jeg kan få testet den. Shampooen og Balsamen har jeg ikke helt bestemt meg for om passet mitt hår enda, men oljen luktet veeeldig godt.

Hva syns dere om pakken? Har dere testet noen av produktene før? ♥