IMG_0632egonIMG_0637

Endelig så var Linda hjemme igjen, og vi måtte feire med middag på Egon da jeg var ferdig på jobb i går. Der hadde de jo fått nye ting på menyen, og den retten som dere ser bilde av over her, har nå danket ut kylling BLT Sandwich som jeg egentlig spiser hver gang jeg er der! Den var så god, og veldig annerledes i forhold til hva annet de pleier å ha. Nummer 62 på menyen for de som vil teste den ut. Nam. Men ja, tilbake til daten min. Dere aner virkelig ikke hvor godt det var å se igjen bestis, og vi skravlet som vanlig hull i hodet på hverandre. Det samles jo opp en del både morsomme og syke historier på så lang tid, og heldigvis så har vi treningsdate i morgen – for vi ble overhodet ikke ferdig med å oppdatere hverandre, hehe.

Nå er jeg akkurat ferdig hos Kalisi Skandinavia og flinkeste Marikken. Det var på tide å få på prinsessehåret igjen, og da stiller heldigvis Marikken opp med sin kompetanse og gjør meg fab. Vi fikk knipset litt bilder, så dere skal få se snart! Jeg er superfornøyd som alltid, og elsker det tykke, lange og ikke minst fine håret. Gleder meg til å vise dere!

Håper alle får en super dag! ♥