sponset behandling

IMG_0644IMG_0649IMG_0651IMG_0653IMG_0655IMG_0660

I går var jeg som nevnt hos Kalisi Skandinavia og verdens herligste Marikken for å sette inn tape-extensions igjen! Det er noe jeg har gledet meg til å gjøre lenge, og nå var det endelig litt tid til å få det gjort. Siden sist jeg var der så har de flyttet til Oscarsgate 63, og jeg forelsket meg helt i det nye lokalet. Det er så fint der! Jeg måtte bare knipse noen bilder for å vise dere. Det er veldig min stil, og jeg kunne egentlig tenkt meg å flytte inn dit med det samme. Det hadde vært helt OK å ha Marikken i samme bygg, for se hvor fine volumkrøller hun lager. Det hadde virkelig vært noe å hatt så fint hår hver dag, eller hva? Jeg skjønner at jeg må hjem for å øve, for at mitt hår (med litt juks) kan bli så fint gjør at jeg virkelig vil legge inn litt mer innsats om morningen. Sånn på lengden ser dere kanskje ikke den største forskjellen på bildet ettersom det er krøllet, men det er rundt en 10 cm lenger enn mitt eget. Jeg har 60 cm langt tape-extensions satt inn nå, og det er virkelig drømmelengden min.

Jeg koser meg jo alltid skikkelig når jeg er hos Marikken. Hun er virkelig en person det er umulig å ikke like, og det blir mer som å besøke en venninne og det er noe jeg absolutt trives best med. Jeg fikk også hjelp til å ta litt antrekksbilder, heldig som jeg er – så da kommer gårsdagens antrekk på bloggen i morgen!

Hva syns dere? Ble det ikke fint? ♥