sl7snapchat lately

God søndag alle sammen! Hvordan har helgen deres vært? Og hvordan er formen i dag? Min er ikke helt på topp, hehe. Jeg husker virkelig hvorfor jeg aldri er ute lenger. Det er ikke bare hvordan formen min er dagen etter som er grunnen, men også fylleangsten som kommer snikende med engang man åpner øynene. Ting blir ikke stort bedre når man begynner i gå gjennom telefonen, og man har vel egentlig mest lyst til å forsvinne ned i et sort hull. Men men, det er jo veldig gøy mens man holder på, så det er jo absolutt verdt det en gang i blant.

Det har vært litt stille her i helgen, men jeg har virkelig kost meg og latt bloggen ligge litt. På fredag dro jeg rett til Inez etter jobb, for en skikkelig jentekveld med henne og Ingrid. Vi spiste kinamat og godteri til vi ble så mette at det gjorde vondt og koste oss veldig. Slike jentekvelder er virkelig de beste, og vi burde bli flinkere til å gjøre det oftere. I går fant Ingrid, lillesøster og jeg ut at vi skulle ta en tur på senteret for å titte litt og spise lunsj. Så var det rett hjem for å dyppe ansiktet i krigsmaling og helle nedpå med vin før vi dro til Grünerløkka på vors og fikk i oss enda mer vin. En vellykket helg med andre ord.

Ha en fin dag videre da dere ♥