IMG_0689 copy

God tirsdag alle sammen! ♥ Hvordan har dere det i dag? I dag ble morgentreningen byttet ut med søvn, og det hadde kroppen veldig godt av. For meg så tar det nesten en halv uke å komme meg etter å ha vært ute, og ettersom jeg har en del lange vakter denne uken, så måtte kroppen få bestemme i dag. Det er selvfølgelig litt kjipt, for på samme måte som at man får den gode følelsen av å gjennomføre en trening, så får jeg den kjipe følelsen når jeg skipper. Men jeg regner med å være tilbake i morgen, da blir det trening uansett om kroppen vil eller ikke.

Etter jobb i dag skal jeg møte en ny samarbeidspartner! Det blir utrolig spennende og jeg gleder meg masse. Det er en ting jeg har vært nysgjerrig på i lang tid, og nå får jeg endelig testet det ut – så dere kan jo tro jeg gleder meg! Dere skal selvfølgelig få vite alt i løpet av uken, og jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som har vurdert dette før. So stay tuned!

Håper alle får en super dag! ♥