IMG_0909IMG_0928

Vel, noen hemmelighet er det vel kanskje ikke, men heller en min oppskrift på en perfekt frokost. Jeg har jo mast om denne blandingen i en evighet, men det er faktisk noe jeg aldri blir lei og som gir masse energi. Den holder meg også mett ganske lenge, noe som er sjeldent. Hvor mye den metter kommer jo selvfølgelig på hvordan blandingsforhold du bruker, men jeg tar som regel alltid så mye korn og frukt/bær at yoghurten kun blir for å typ holde blandingen sammen. Det vil si 4-5 store jordbær, en banan, en håndfull blåbær og cirka 1-1,5 dl frokostblanding. Og selvfølgelig litt kanel og akasiehonning. Oppskriften på frokostblandingen har jeg lagt ut tidligere, og den finner dere her.

Mamma og jeg lagde forresten pizza med søtpotetbunn i går, og det var helt utrolig godt! Nå er jo jeg veldig glad i søtpotet, og veldig lite glad i deig/brød osv., så det kommer kanskje ikke som et sjokk at jeg faktisk syns dette var bedre enn vanlig pizza! Jeg var dessverre så sulten i går at det ikke var snakk om å dra opp kamera, men jeg lover å gjøre det neste gang slik at jeg kan legge ut både oppskrift og resultat.

Nå ble det mye matprat her, hehe. Håper det faller i smak nå og da, for jeg har blitt veldig mye mer opptatt av mat dette året her og slike ting vil jo alltid gjenspeiles på bloggen. Jeg syns jo selv at det er gøy med litt tips og oppskrifter av og til – så det håper jeg dere gjør også.

Ha en fin dag! ♥