behandlingen er sponset, men meningene er ærlige.

IMG_0840IMG_0843IMG_0846

På tirsdag skulle jeg som nevnt i et møte med en ny samarbeidspartner. Møtet gikk over all forventning, og jeg skal nå ha gleden av å samarbeide med herlige Mojgan fra Argus Vital fremover!

Først tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om Mojgan og Argus Vital før jeg går over til den biten de fleste kanskje er ganske nysgjerrige på, nemlig hvordan det funker å fjerne hår med laser.

Mojgan er en utrolig herlig og veldig imøtekommende dame. Jeg var som jeg alltid er, veldig nervøs før jeg møter nye mennesker, men det gikk over så fort jeg kom inn dørene på Argus Vital. Samtalen satt utrolig løst og ledig, og jeg kunne ikke fått et bedre førsteinntrykk. Personlig så syns jeg det kan være litt flaut å kle av seg, selv foran profesjonelle mennesker, men Mojgan gjorde hele prosessen til en lek og det setter jeg veldig stor pris på. Mojgan holder som nevnt til på Argus Vital. Det ligger supersentralt i andre etasje i Akersgaten 35 på Egertorget, rett over inngangen til motehuset Eger. Lokalet er rent, varmt og veldig koselig, noe jeg syns er viktig på slike steder.

IMG_0876IMG_0885

– strike a pose –

Så går vi over til selve behandlingen. Jeg tenkte at jeg vil skrive litt om hvordan jeg opplevde behandlingen, ettersom jeg syns det er veldig lite å finne av dette. Det finnes veldig god informasjon om behandlingen på Argus Vital sin hjemmeside, her er link rett til informasjonen om hårfjerning med laser. Så ettersom jeg ikke sitter med den største kunnskapen enda, så lar jeg de profesjonelle ta seg av den biten og så skriver jeg heller om opplevelsen.

IMG_0871IMG_0870IMG_0860IMG_0856

Det første som skjedde var at jeg fikk et skjema som Mojgan gikk gjennom sammen med meg. Så forklarte hun meg litt om teknologien og hvordan det hele fungerer. Hun tok seg også god tid til å svare på alle spørsmålene jeg hadde (nysgjerrig som jeg er), og forsikre seg om at jeg hadde all den informasjonen jeg trengte. Deretter gikk vi videre inn på behandlingsrommet hvor alt av utstyr ble godt renset før Mojgan forlot rommet slik at jeg kunne få kle av meg i fred. Da hun kom inn igjen forsikret hun seg om at jeg var klar, før hun påførte gele på området som skulle behandles. Nå er det kanskje på tide å fortelle at det er bikinilinjen jeg utfører denne testen på, og da skjønner dere sikkert hvorfor det er viktig å føle seg komfortabel med personen som behandler deg, hehe. Men ja, så over til den morsomme delen – selve behandlingen. Jeg fikk beskjed rett før om at dette kom til å bli vondt, så jeg slapp å grue meg, og heldigvis går behandlingen i intervaller på 3 x 60 sekunder – så det er raskt over. For ja, av og til kom det et lite banneord ut. Mojgan er heldigvis veldig flink til å få oppmerksomheten din over til noe annet, så plutselig er du ferdig. Og da er det vonde allerede glemt. Så var det bare å smøre på med litt Aloe Vera og få på seg klærne igjen. Etter behandlingen er ferdig ble jeg registrert i systemet, slik at hun kan gå tilbake for å se når jeg ble behandlet og hvilken styrke hun brukte på meg.

Hele behandlingen gikk veldig fort, og det gjør at det er litt lettere å få tid til det i en travel hverdag. Jeg skal tilbake 8. april for neste behandling, og man trenger vel en 4 til 6 behandlinger før man er hårfri – helt ettersom hvordan vekstsyklusen på hårene er.

For å bestille time hos Mojgan kan du sende henne en sms på 92 84 65 69, ringe Argus Vital på 22 00 59 59, eller bruke kontaktskjema her.

Dere finner også Argus Vital på facebook her, og på instagram her.