sl8snapchat lately

Denne uken har det vært en del jobb, i tillegg til at jeg har vært veldig sliten. Da går det dessverre fort utover bloggen, og jeg prøver å kun holde meg til det som må gjøres. Det er selvfølgelig kjedelig, for jeg syns det er veldig gøy å oppdatere her, men av og til så er det bare slik det er. Jeg har i hvert fall klart å fortsette den gode trenden med fem økter i uken, men jeg må innrømme at det har vært tungt denne gangen. Jeg skylder på altfor mye vin sist helg, og satser på at jeg har mer å gi i uken som kommer.

Været har jo virkelig vært nydelig i det siste, og det får meg til å lengte enda mer etter sommer! Og når vi snakker om sommer – er det flere enn meg som er glad for at Norwegian klarte seg eller? Jeg har jo billetter til både Trondheim og Tyrkia med Norwegian, så jeg er veldig glad! Det hadde vært utrolig surt om det ikke hadde gått, for jeg gleder meg utrolig mye til begge turene! Ingrid og jeg snakket om Tyrkiaturen nå da hun var hjemme, og jeg er sikker på at det blir tidenes deiligste tur, haha. Bokstavlig talt deiligste. Vi er så like på hva vi vil ha ut av en slik tur, og jeg kan garantere dere at hovedaktiviteten kommer til å bli «chilling by the pool or on the beach», hehe. Kjenner at jeg gjerne skulle hatt en slik tur nå, men jeg får vel vente til sommeren.

I dag er en slik dag jeg helst bare vil tilbringe i sengen. Formen er ikke helt der den skal være, og jeg håper virkelig den blir litt bedre utover dagen. Jeg har egentlig masse som skulle vært gjort, og det hadde vært deilig med en god start på neste uke. Så jeg får bare gjøre det beste jeg kan ut av dagen, og se hva som skjer! Positive vibes 

Hvordan har uken og helgen deres vært? ♥