IMG_0940

– fineste mormor –

IMG_0935

– fratelliburger –

IMG_0936

– ikke veldig happy med at jeg drar opp kamera –

IMG_0933– skalldyrsalat –

På lørdag var lillesøster, mormor, bestefar og jeg ute i Lillestrøm for å spise lunsj. Det var en stund siden vi hadde vært på Fratelli, så vi fant ut at vi skulle ta måltidet der. Alle fire fikk utrolig god mat, men det er ingen tvil om at jeg kommer til å velge skalldyrsalaten som mormor spiste neste gang. Ikke bare så den fantastisk god ut, men jeg fikk smake litt, og den smakte også utrolig godt!

Jeg er så heldig som har så oppegående og herlige besteforeldre. Og jeg håper virkelig at vi kan gjøre sånt som dette oftere, for det er jo så koselig!

Neste gang har jeg sagt at jeg skal kokkelere, så jeg finne noe jeg kan imponere med. Har dere noen tips? Helst ikke så altfor vanskelig da, hehe ♥