IMG_0681IMG_0682IMG_0686IMG_0688

– en liten bildeserie fra da jeg var hos Marikken og Kalisi

God morgen dolls! Hvordan er det med dere i dag? I dag er både formen og humøret mitt mye bedre. Jeg har hatt noen dager nå hvor ikke alt har vært på topp, og jeg har vært ganske nedfor. Det har rett og slett vært ganske vanskelig, men nå føler jeg meg mye mer positiv og det er deilig.

Nå er jeg straks på vei til Agnes og Neglhuset for en etterlengtet vippetime. Det skal bli så deilig, og ikke minst pent å få fylt på vippene igjen. Denne gangen har jeg vært litt hardhendt med vippene, så det er litt få igjen. Her om dagen tenkte jeg at jeg skulle «redde looken» med litt mascara, og det var utrolig uvant, slitsomt og ubehagelig. Da skjønte jeg virkelig at jeg aldri kan slutte med vippe-extensions, haha. Man blir så avhengig, for det er utrolig deilig å slippe det mascarastyret. Eller hva syns dere som har prøvd vippe-extensions?

Tenkte bare jeg skulle stikke innom for å ønske dere god morgen, og så håper jeg dere alle får en fin dag! ♥