IMG_1023IMG_1066IMG_1052

Selv om det nå har blitt en liten vane med fem økter i uken, så skal jeg ikke lyve å si at det ikke er litt tungt av og til. Derfor var det på tide å kjøpe seg litt ny motivasjon. For ja, nytt treningstøy hjelper alltid litt. Eller er jeg alene om å synes dette? Jeg elsker treningstøyet fra h&m, passformen er helt perfekt (til meg i hvert fall) og det er utrolig billig! Det ble tre nye plagg med hjem, og ikke overraskende var alle tre knall rosa. Det må være yndlingsfargen min når det kommer til treningstøy, sammen med gult. Hehe, liker å være litt girly når jeg trener styrke.

I dag er det fredag og helg for de aller fleste regner jeg med? Selv har jeg jobb i morgen, men jeg tror og håper dagen kommer til å gå fort. På kvelden skal jeg nemlig på date med to av de beste jentene i verden, Elin og Anette, som jeg ser så altfor sjeldent. Må si jeg gleder meg veldig til å nyte god mat, og herlig selskap etter en slitsom uke.

Ha en fin fredag og en super helg alle sammen ♥