sl9snapchat lately

Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre avslutning på lørdagen min enn det jeg hadde i går. Ikke bare var det utrolig koselig å være med jentene mine, men det var noe jeg virkelig trengte. Det er så godt å ha venninner som alltid er der, og som man kan snakke med om alt, samtidig som man har det hysterisk morsomt. Med god mat og et par glass innabords ble kveldens viktigste begivenhet å prøve å få tatt en selfie. Etter hundre forsøk, tjue latterkramper og en god del tid klarte vi heldigvis å få noen som var greie nok for snapchat. Akkurat da var alle tre enige om at en selfiestang hadde vært tidenes investering. Haha, for det er virkelig ikke sånn at vin gjør deg fin altså, det har vi 97 bevis av på telefonen. Som dere sikkert skjønner så var det en utrolig koselig kveld, og jeg føler meg som verdens heldigste som har disse jentene i livet mitt!

I dag er det søndag, noe som for meg som regel betyr fullt program. Når man jobber hele resten av uken, så samler det seg opp så mye som man må ta tak i den siste dagen. Samtidig som man gjerne vil nyte fridagen. I dag skal jeg nok klare å få gjort begge deler, men da må jeg nesten komme i gang her. Håper alle har hatt og fortsatt har en super helg!

Ha en fin dag alle sammen! ♥