produktet er sponset

IMG_1115IMG_1238IMG_1136

Det er ganske tydelig at det ikke bare er jeg som har blitt hektet på vippe-extensions. Men har dere noen gang tenkt på hvor mye smuss som fester seg mellom vippene og rundt festet? Dette er noe jeg aldri hadde tenkt på før Agnes og jeg begynte å snakke om det. Spesielt på de som bruker en del sminke i tillegg så samler det seg mye som man ikke får bort kun med å vaske over med vann. Dette kan fort føre til betennelser, og det er jo rett og slett veldig uhygenisk. Heldigvis har de utviklet Chrissanthie, en rens som man gjerne kan bruke to eller flere ganger i uken for å rense opp litt. Den er spesielt utviklet til vippe-extensions, og forebygger også allergiske reaksjoner. I tillegg vil de nye vippene sitte mye bedre om du renser før du drar for å fylle på. Denne vil kanskje være redningen for man pollen-allergikere som sliter med å ha vippe-extensions når det blomstrer for fullt.

Rensen fungerer som et skum som du rett og slett forsiktig påfører og skyller av igjen. Prøv å unngå å gni for mye, ettersom dette er fy fy når man har vippe-extensions. Jeg har selv testet ut rensen i noen uker nå, og jeg føler meg mye friskere og renere etter å ha brukt den. Jeg må si at jeg har blitt litt avhengig av å bruke den, for etter samtalen med Agnes så har jeg virkelig fått øynene opp for hvor ekkelt det kan bli om man ikke renser ordentlig.

Flasken er veldig drøy i bruk, og koster 100,- på Neglhuset.