IMG_1258

– fineste ponchoen som tante har strikket –

IMG_1264

God fredag alle sammen! Hvordan har uken deres vært? Min har heldigvis gått fort, og nå befinner jeg meg på Budor med Kristine. Vi har allerede åpnet helgen med fyr i peisen og et glass rosévin, og utover kvelden så skal superkokkene diske opp en fantastisk middag. I dag blir det pulled pork med tilbehør, så vi gleder oss veldig.

I morgen satser vi på strålende sol og påskevær. Planen er å komme oss ut i skisporet, og legge ut på en ordentlig kosetur. Jeg har gledet meg til å grille pølser siden vi fant ut at vi skulle ta oss en hyttetur, så det skal vi også prøve å få til i morgen.

Dataen og kamera er med på tur, så vi får se om jeg får til noen oppdateringer. Hvis ikke så håper jeg dere får en super helg med masse morro! Det kommer i hvert fall jeg til å ha. Det er få jeg ler så mye med som det jeg gjør med Kristine!

IMG_1279IMG_1316IMG_1284IMG_1307IMG_1300IMG_1321

Måtte selvfølgelig legge med noen stemningsbilder fra ettermiddagen. Godt i gang med flasken, og kosetøyet er selvfølgelig på for lenge siden. Ha en strålende kveld alle sammen! ♥