sl10snapchat lately

Da var det søndag, og tid for snapchat lately igjen! Denne uken har flydd av sted, og plutselig var det fredag og tid for hyttetur. Helgen har vært helt perfekt. Utrolig koselig å være på tur med Kristine igjen, og ikke minst med det været vi har hatt. Værgudene hørte våre bønner, og det ble ordentlig påskevær i går. Vi startet dagen med en lang og god frokost før vi kom oss ut i skisporet. Da vi kom tilbake til hytten grillet vi pølser i peisen (hehe), og utover kvelden koste vi oss med vin og god mat. Jeg skal innrømme at vi begge tvilte litt på hvordan middagene kom til å bli da vi stod i butikken for å handle inn, men herregud så imponert jeg er over oss. Både fredag og lørdag overgikk vi oss selv med utrolig god mat, og jeg har virkelig ikke vært så mett på lenge.

Hva dagen i dag vil bringe er vi ikke helt sikre på enda, bortsett fra at det dessverre blir hjemreise senere i dag. Heldigvis har jeg bare to dager på jobb før jeg reiser oppover til tante og onkel på deres hytte. Jeg ser virkelig frem til noen koselige familiedager før jeg på fredag reiser til Trondheim for å besøke Ingrid. Der skal jeg være helt til tirsdag, så dere kan jo tro at jeg gleder meg. Denne påsken blir veldig fin.

Hva er planene deres i påsken? Og har dere hatt en fin helg? ♥