IMG_0746

– på jobb for et par uker siden –

Jakke – acne, Kjole – samsøe & samsøe, Støvletter – primeboots

I dag har jeg den siste vakten min før en lang, og deilig påskeferie. Ettersom jeg har byttet litt vakter så har jeg ferie helt til neste torsdag, og det ser jeg virkelig frem til nå. I morgen drar jeg jo opp på hytten til tante og onkel, men da kommer jeg ikke til å ta med hverken kamera eller macen. Frem til fredag er det familietid og kos som står i sentrum, men jeg skal prøve å forhåndsskrive et par innlegg i kveld slik at det blir oppdatert her. Jeg har jo ikke vært en så veldig flink blogger i det siste, men jeg regner med at tidsmangel er et kjent problem og at de fleste skjønner at bloggen ikke kommer i første rekke. Jeg syns også det er vanskelig å komme opp med spennende innlegg om dagen, så litt tips til hva dere vil lese om hadde vært veldig fint? ♥

Nå må jeg komme i gang her om jeg skal rekke noen ærender før jeg starter klokken ett, ha en fin dag alle sammen! ♥