IMG_1635IMG_1660IMG_1649IMG_1650IMG_1669

Moisturizing Peeling fra Naobay Natural & Organic – Mythic Oil Masque fra L’oréal Professionnel – Loose Eyeshadow fra Glazel Visage – Lipstick fra Make Up Store – Liquid Glitter Eyeliner fra Elizabeth Mottt

For et par dager siden så dumpet mars-utgaven fra glossybox ned i postkassen min. Jeg må nesten innrømme at det føles ut som at jeg er 10 år igjen, og at pakken fra TL-klubben har ankommet. Følelsen er akkurat lik, og jeg er like spent på hva som befinner seg i esken hver gang. Jeg er veldig fornøyd med pakken denne gangen også, og det eneste som kommer til å bli gitt videre til lillesøster er eyelineren med glitter fra Elizabeth Mott. Selv bruker jeg aldri eyeliner av den enkle grunn at jeg ikke kan legge det, og heller ikke kler det.

Favorittene i pakken ved første øyekast var vel leppestiften fra Make Up Store, og øyenskyggen fra Glazel Visage. Fargene var utrolig fine, og de kommer nok til å bli fast inventar i sminkepungen. Peelingen også gleder jeg meg veldig til å prøve ut, og hårmaske kommer alltid godt med når man har hair extensions.

Hva syns dere om månedens Glossybox? ♥