sl11

snapchat lately

Hei fine dere! ♥ Hvordan har påsken deres vært? Jeg kom hjem fra Trondheim i går, og kan ikke si noe annet enn at jeg har hatt noen fantastiske dager med bff. Det er ikke slik at vi må gjøre noe spesielt, eller at vi har det hysterisk morsomt hele tiden – men det er rett og slett bare det å være med henne som gir meg litt ro i sjelen. Om man kan si det slik, haha. Jeg har det i hvert fall mye bedre, og humøret er noe helt annet. Det var selvfølgelig utrolig trist å reise hjem i går, men nå er det heldigvis bare to måneder til vi reiser til Tyrkia! Dere kan jo tro jeg gleder meg.

Haha, jeg må le litt når jeg leser avsnittet over her. Det høres jo ut som at jeg er i det avstandsforholdet. Bare litt glad i bff da, hehe. Men over til snapchat lately, jeg kan jo ikke noe annet enn å beklage over at jeg ikke postet det på søndag slik som jeg skulle. Og ikke har jeg noen bedre unnskyldning enn at jeg var skikkelig fyllesyk heller. Så innskild ♥ Men her kommer det, en fin oppsummering av uken min i bilder.

Ha en strålende dag alle sammen! ♥